Erkend installateur

Jaspers Alectric is een erkend installateur. Maar wat houdt dat eigenlijk in? Wat mag u van een erkend installateur verwachten dat u wellicht bij andere bedrijven niet zomaar voor lief kunt nemen? Voor meer gedetailleerde informatie kunt u terecht op de website www.erkendinstallateur.nl Hier kunt u ook opzoeken of bedrijven werkelijk zijn aangesloten bij Sterkin, de stichting die het keurmerk uitgeeft. Hier onder beschrijven wij de belangrijkste zaken die voor u voordeel opleveren:

  • De installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling.
  • Een installateur beschikt over de juiste kennis, meetapparatuur en het juiste gereedschap
  • Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de installateur voldoen aan de eisen.
  • U kunt van een installateur een conformiteitsverklaring krijgen. Hiermee kunt u bewijzen dat de installatie professioneel en deugdelijk is aangelegd.

Kies voor veiligheid, kies voor een erkend installateur

Veiligheid gaat boven alles. Wanneer u in zee gaat met een erkend installateur, weet u zeker dat uw kachel, verwarming of andere apparatuur goed geïnstalleerd wordt. Nog te vaak komen wij bij het verwijderen van oudere installaties zaken tegen die niet professioneel of ronduit gevaarlijk zijn geïnstalleerd. Dit kan uzelf, uw medebewoners of collega's ernstige schade toebrengen, of schade veroorzaken. Kiezen voor een erkend installateur is een kleinigheid die grote problemen voorkomt. Bij Jaspers Alectric zit u dus goed!

Meer informatie over de erkend installateur

Wilt u meer weten? Dan kunt u terecht op de website van Stichting Sterkin, de stichting die dit keurmerk uitgeeft. Wilt u meer weten over het keurmerk erkend installateur van Jaspers Alectric, of heeft u behoefte aan een conformiteitsverklaring? Neem dan even contact met ons op. Wij voorzien u graag van de informatie die u zoekt. U kunt natuurlijk ook contact opnemen voor het plaatsen of installeren van onze apparatuur!

- Jaspers Alectric: Erkend Installateur