Over ons

Wie zijn wij?

 

Jaspers-Alectric is een installatiebedrijf dat al sinds de jaren ’40 gevestigd zit in Amsterdam West, oorspronkelijk onder de naam Jaspers klimaatbeheersing. Jaspers klimaatbeheersing is vlak voor de tweede wereldoorlog opgericht, en richtte zich destijds voornamelijk op oliegestookte- en kolenkachels. Het assortiment is later uitgebreid met gashaarden en cv-installaties.

In 2012 is Jaspers klimaatbeheersing overgenomen door Patrick Fiege en Roger Selderbeek, waarna de keuze is gemaakt om de naam te veranderen in Jaspers-Alectric installatietechniek. Na deze overname is het bedrijf doorgegroeid tot totaalinstallateur, aangesloten bij zowel Sterkin als Stek.
Duurzaamheid staat bij Jaspers-Alectric hoog in het vaandel, en met het oog op de hedendaagse klimaatbeheersing bieden wij verscheidene duurzame klimaatinstallaties aan. Voorbeelden hiervan zijn de warmtepompen of warmte terugwin installaties, die hun energie halen uit de lucht of het bodemwater. 

In onze uitgebreide showroom aan de 2e Hugo de Grootstraat 64 kunt verscheidene kachels en verwarmingsinstallaties komen bewonderen, en zullen onze medewerkers voor u klaarstaan om al uw eventuele vragen te beantwoorden.

Wilt u meer informatie over onze diensten en installaties? Vul dan het contactformulier op onze website in!