Gaskachels

Proef de sfeer van de mooie haarden en kachels die wij in onze showroom hebben. Alle soorten en maten voor lage prijzen met garantie. De meeste, direct uit voorraad leverbaar Honderden modellen in onze showroom.

Gaskachels: ouderwetse gezelligheid in modern jasje

Gaskachels geven die ouderwetse sfeer van een haard, maar dan met wat meer gemak. Hoewel de sfeer misschien ouderwets is, zijn de kachels dit allerminst! Voor elk interieur is er een mooie gaskachel te vinden. Van superstrak en ultramodern, totaan klassiek. Ook de traditionele potkachels zijn gewoon nog verkrijgbaar, maar dan met de techniek en veiligheid van nu. ONze kachels zijn allemaal voor zien van moderne beveiliging en zijn volledig conform de overheidsnormen op dit gebied.

Kom zelf eens kijken!

Een mooie nieuwe kachel koopt u natuurlijk niet zomaar. U wilt de kachel waarschijnlijk eens goed van dichtbij bekijken, om te zien of de uitstraling en afmetingen goed passen bij uw kamer. Wellicht wilt u wat meer informatie over gaskachels in het algemeen of bepaalde typen kachels in ons assortiment. U bent dan ook van harte uitgenodigd om langs te komen in onze mooie showroom. We vertellen u graag alles over gaskachels, het (laten) monteren ervan en laten u rustig rondkijken in ons assortiment. Geen tijd om langs te komen maar wel informatie nodig? Neem dan via deze website contact met ons op. U kunt ons ook altijd even bellen.